Zie de lijst van het nieuws

Transrad genomineerd voor de titel van Trends Gazelle.

Krachtig, snel … maar kwetsbaar: zo zien de gazellen eruit die de grote Afrikaanse vlakten bevolken. Zo lijken ook de ondernemingen die Trends-Tendances heeft willen onderscheiden met behulp van deze titel. Om dit label te verdienen, één enkele voorwaarde: de grootst mogelijke groei gekend hebben in de loop van de vijf laatste boekhoudkundige oefeningen waarvan de resultaten werden gepubliceerd, ofwel dit jaar van 2011 tot 2015. Trends-Tendances is ervan overtuigd dat deze ondernemingen aan de basis liggen van het dynamisme van een regio, dat hun gedrag hun buren en concurrenten beïnvloedt. Een onderneming die snel groeit, vooral in haar jongste jaren, stelt zich echter bloot aan moeilijkheden, dat is de kwetsbare kant van de gazellen.

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat Transrad genomineerd werd tot Trends Gazelle in de categorie KMO door het economisch magazine Trends.

Wij zijn dan ook fier om het logo van Trends Gazellen op onze website weer te geven. Mis de gelegenheid niet om te surfen naar www.trendstop.be/433122222 om er alle informatie over te ontdekken.