Zie de lijst van het nieuws

Verandering van General Manager

Goeiedag,

Na het ontslag van de heer Pierre Dejonckheere, dat enkele maanden geleden werd aangekondigd, heeft de Raad van Bestuur van TRANSRAD beslist om Gilles Degauque te benoemen tot Chief Executive Officer van de onderneming, met ingang van 1 september 2019.

Gilles is in 2008 bij TRANSRAD in dienst getreden en heeft sindsdien verschillende functies bekleed – logistiek coördinator, operations manager en sales & business development manager – de laatste functie die hij vandaag de dag nog steeds vervult. Met deze rijke achtergrond van meer dan 10 jaar in het bedrijf heeft Gilles een brede internationale kennis ontwikkeld van de logistieke sector van radioactief en nucleair materiaal en sterke relaties met klanten en partners. Zijn benoeming is dus in lijn met zijn evolutie.

De komst van Gilles aan het hoofd van de onderneming zal met name zorgen voor continuïteit intern en extern in het beheer van de activiteiten, het beheer van klanten en partners, maar ook de bedrijfscultuur rond de waarden van TRANSRAD: Competentie – Samenwerking – Flexibiliteit – Integriteit.

Pierre Dejonckheere zal tot 6 september samen met Gilles de overgang met Gilles begeleiden.

 

Erich Kollegger

Voorzitter van de Raad van Bestuur